Akupunktur / rygestop

Behandler: Kenneth Michael Winther

Akupunktur har oprindelse i Kina og er en 4.000 år gammel teknik, som anvendes til at forebygge og behandle sygdomme ved indstik af tynde nåle i forskellige punkter på kroppen.

Akupunktur og rygestop

Ørnereden Naturbehandling tilbyder effektiv rygeafvænning v.h.a. øreakupunktur/samtale samt evt. et efterfølgende behandlingsforløb med afbalancerende healing eller healingsmassage.

Jeg anbefaler, at du mentalt begynder at forberede dig 3 uger før datoen, hvor behandlingen påbegyndes, så din underbevidsthed er indstillet på det forestående og arbejder med. Det er af største vigtighed at krop og sind samarbejder i processen. Herved undgås tilbagefald. Du er velkommen til at ringe og høre nærmere.

Behandlingen
Selve rygeafvænningen foregår over 3 behandlinger bestående af øreakupunktur og samtale, med en uges mellemrum. Nålene tager trangen/abstinenserne, og det tager kroppen ca. 3 uger at blive afgiftet. Herefter anbefaler jeg, at du udrenser affaldsstofferne v.h.a. healing eller healingsmassage, der samtidig skaber balance og ro i kroppen og sindet. Der kan med stor fordel følges op med NADA øreakupunktur for at forebygge tilbagefald.

Foredrag/Grupper
Jeg afholder foredrag om rygning/rygeafvænning og kommer gerne ud i klubber, virksomheder, skoler m.m.. Eller er I en gruppe, der beslutter jer for at gennemføre en rygeafvænning, kan jeg give jer et tilbud.

Ønsker du at stoppe med at ryge?

Så kontakt os nu og lad os snakke om hvordan du kommer i gang