Hvem er vi?

Anne Wildt-Andersen

Jeg er uddannet ergoterapeut, – har mange års erfaring i psykiatrien og arbejder som mentor og mindfulnessinstruktør. Jeg er desuden uddannet ALOHA massør, håndlæser og healer. Jeg har den kognitive grunduddannelse samt forskellige kommunikationskurser, – MI (den motiverende samtale) og Girafsprog (Livsberigende Kommunikation). Er desuden NADA-akupunktør.

Jeg er født i 1964 og har hele livet interesseret mig for sammenhængen mellem krop, sind og ånd. Jeg arbejder ud fra den overbevisning, at kroppen og sindet er noget vi har, og ikke noget vi er. Jeg er desuden sikker på, at vi alle har en enorm styrke, som vi kan bruge til at bringe os selv i balance og til at realisere vore drømme. Vejene dertil er mange, og nogle gange skal der større forandringer i vores liv til, for at det kan lykkes.

Spørgsmålet er derfor ofte, hvor meget vi er villige til at ændre os selv, vores måde at tænke og handle på. Kroppen er vores ven, og den forsøger altid at hjælpe os til balance og gi’r os hele tiden signaler, som det er værd at være opmærksom på og prøve at forstå. Det er muligt at ændre vanemønstre og gamle overbevisninger, men det tager tid at forandre noget, som stikker dybt og har fulgt os gennem mange år.

Balance er et nøgleord for mine behandlinger, da det er min overbevisning, at det er det, vi i bund og grund ønsker os og længes efter.

Kenneth Michael Winther

Jeg er født i 1961, og er uddannet lægeexamineret massør fra skolen for idrætsmassage i Fredericia.

Jeg har forskellige kurser i healing, akupunktur, øreakupunktur, anatomi, fysiologi, vitaminer og mineraler, samt selvudvikling.
Har gennemgået et 2-årigt kursusforløb i Livsberigende Kommunikation (girafsprog).

Jeg er uddannet mindfullness instruktør på At Work skolen i Odense og har i 2016 gennemført uddannelsen til naturterapeut.