Krystallysbehandlinger

Behandler: Anne Wildt-Andersen

Hvad er krystallysbehandling?

Bjergkrystaller er kendt for deres healende virkning på kroppen. Ved en krystallysbehandling ligger du på en briks og  bader i lyset af 7 determinerede, slebne brasilianske bjergkrystaller svarende til hver af kroppens store chakra. De farvede lys bølger langsomt op og ned ad kroppen 2 og 2 ad gangen for at bringe kroppen i balance.

Under behandlingen vil man oftest opleve ro og afslappethed – i takt med den dybere vejrtrækning slapper kroppen mere og mere af, med mulighed for at genskabe det naturlige energiflow. Nogle oplever varme, andre kulde – sanserne skærpes og kroppens eget selvhelbredende system aktiveres, som ved healing.

Efter behandlingen er det en god idé at sidde lidt og drikke et glas vand, inden man begiver sig videre. Oftest vil man opleve ro, lettelse, afspændthed og glæde efter en behandlling.

Behandlingerne henvender sig til alle, der ønsker at gøre en indsats for at bringe krop og sjæl i balance, hvad enten det gælder lettere ubalancer eller sværere sygdomsforløb, hvor krystallysbehandlingen kan være et godt supplement til andre behandlingsformer, da den styrker immunforsvaret.

Alle kan have glæde af behandlingen, også børn og gravide.  Ved uro, søvnproblemer og stresstilstande kan behandlingen være en behagelig måde at genfinde roen på.

Vi anbefaler behandlinger af 20-50 minutters varighed. Behov er individuelle, men for alle gælder det, at behandlingerne sagtens kan gentages flere gange om ugen – længerevarende behandlinger kan der evt. gå længere tid imellem.

Krystallysbehandlingen kan med fordel kombineres med NADA øreakupunktur.

Har du spørgsmål?

Vil du vide mere om krystallysbehandlinger – så hjælper vi dig gerne!