Samtale

Behandler:  Anne Wildt-Andersen

  • Har du brug for at se på dig selv med nye øjne, fra andre vinkler?
  • Er du kørt fast og har svært ved at se nye muligheder?
  • Mangler du inspiration og vejledning? 
  • Har du brug for et energi-løft eller et kærligt “spark” for at komme videre?
  • Er du i ubalance og har behov for en afbalancering?
  • Har du brug for redskaber til at blive mere tydelig i din kommunikation og udtrykke dine behov mere klart?
  • Trænger du bare til at være god ved dig selv?

Gennem en afklarende samtale kan vi sammen finde frem til en vej videre ud fra dine behov lige nu.

Jeg arbejder med udgangspunkt i nuet, med redskaber fra den kognitive grunduddannelse, livsberigende kommunikation (girafsprog) og den motiverende samtale (MI). Ved at lytte og stille spørgsmål, hjælper jeg dig til selv at finde svarene på dine problemstillinger og finde vejen videre.

En håndlæsning kan evt hjælpe med at skabe klarhed, da den kan kaste lys over gamle tanke- og handlemønstre og hjælpe med at se nye udviklingsmuligheder. 

Ofte er det en god idé at kombinere en fysisk behandling, fx massage og / eller NADA, med samtale, da det er godt at få krop og følelser med, når forandringer skabes i sindet. Når du er klar, både mentalt, fysisk og følelsesmæssigt, bli’r det lettere at foretage forandringer i handling.

Stress
Efter en periode i mit eget liv, hvor jeg oplevede, hvad stress kan gøre ved krop og psyke, er det blevet en hjertesag for mig at arbejde med netop de problematikker, der er forbundet med stress. Jeg deler gerne mine egne erfaringer, vel vidende, at det, som alt andet, er individuelt, hvilke redskaber, man kan bruge.
Jeg har selv haft stor glæde af meditation og yoga, men kan varmt anbefale NADA som et redskab til at genskabe balancen. NADA øger udbyttet af samtaleforløbet, idet behandlingen hjælper dig til at prioritere og fokusere på det væsentlige.

Har du spørgsmål?

Vi er altid klar med rådgivning om samtale og hvad der kan hjælpe dig
Få mere at vide om samtale